Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

33 348 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
ID nemovitosti 65
Plocha celková 300 m²
Plocha výrobní 60 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 300 m²
Plocha zastavěná 300 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 300 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji útulný rodinný dům v Zlatých Horách.
I NP 5+1, 110 m obytná plocha.
II NP 2+kk, 62 m obytná plocha.
Hledáte místo, kde spojit klidné okolí s pohodlným bydlením? Pak je tento samostatně stojící rodinný dům na klidné ulici Bezručova ve Zlatých Horách tím pravým pro vás.
Oáza klidu uprostřed přírody. S úctou k přírodě a kvalitnímu bydlení, tento dům nabízí nejenom prostornou terasu ve druhém patře s nádherným výhledem na okolní krajinu, ale také přístup k nedotčenému okolí. Zlaté Hory jsou známé svou malebnou přírodou a blízkostí k Zlato rudným mlýnům, které vám umožní únik do přírody přímo z vašeho domova.
Dům pro pohodlné bydlení. Samostatně stojící rodinný dům o zastavěné ploše 300 m2 s prostornou terasou v II NP, stojí na pozemku o velikosti 922 m2. Dispozičně 5+1 v I NP a 2+kk ve II NP, tento dům nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu. S celkovou obytnou plochou přesahující 170 m2, zde máte dostatek prostoru pro pohodlné a komfortní bydlení.
V domě elektřina 230 i 400 V, plyn v domě je a slouží k vytápění a vaření. Ohřev teplé vody elektrickým bojlerem, dva tyto jsou umístěny v technickém zázemí v sklepení domu, pro I NP je plynový a pro II NP elektrický. Voda z obecního řádu a odpady svedené do obecní kanalizace.
Za domem se nachází udržovaná zahrada s dřevěným altánem k posezení a i venkovní posezení i grilování či odpočinku.
Zázemí pro kutily poskytuje technický prostor s garáži.
Výhody života v Zlatých Horách. Kromě krásné přírody nabízí Zlaté Hory také veškerou potřebnou infrastrukturu pro váš každodenní život. Školy, školky, obchody, lékárny a restaurace jsou jen kousek od vašeho nového domova. Navíc, pro milovníky zimních sportů je zde Ski areál Příčná s novým multifunkčním hřištěm v zimě s ledovou plochou a v létě pro letní sporty, jako basketbal, inline hokej a další zimní radovánky.
Blízkost Polska pro levné nákupy. Pokud rádi nakupujete a hledáte výhodné ceny, pak vás potěší, že Polsko je vzdáleno pouze 2 km. To znamená, že máte jednoduchý přístup k výhodným nákupům a zároveň si můžete užít výlety do sousední země.
Vaše nové útočiště čeká. Nezmeškejte příležitost žít v tomto útulném domě v Zlatých Horách. Zarezervujte si prohlídku ještě dnes a objevte svůj nový domov!
Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right