Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Klára Janečková

43 836 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 190
Plocha zastavěná 111 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 12 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha užitná 136 m²

Popis nemovitosti

Krásný otevřený prostor, spousta světla a to podkroví, tam se bude odpočívat jedna radost. Dvoupodlažní dům s podkrovím Aleš je kabinový dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 136 m2. Jeho dominantou je prosklená štítová stěna s přesahem střechy pro romantickou terasu, na které budete v letních měsících určitě stejně často jako doma.

Uvnitř na vás čekají 2 podlaží. V přízemí najdete zádveří, obývák s kuchyní, ložnici, koupelnu s technickou místností a šatnu. Ano, dokonalý komfort vlastní šatny. V druhém podlaží je pak koupelna, ložnice a galerie. Do zahrady uvidíte z obývacího pokoje a jídelny, takže budete mít v tradičně hodně obývané místnosti dokonalý přehled třeba o dětech řádících venku a jen pár kroků to bude z kuchyně na terasu k nedělnímu obědu.

Dům je vhodný také k rekreačním nebo investičním účelům.

Vybavení:

Jedná se o dvoupodlažní difuzně uzavřenou skladbu s dřevěným schodnicovým schodištěm. Výhledy na zahradu Vám zajistí plastová okna s izolačním trojsklem, terasové dveře a střešní okno GLU STANDARD. V koupelně se můžete těšit na skříňku s umyvadlem BENU, zrcadlo nad umyvadlovou skříňkou s LED osvětlením, elektrický topný žebřík, umývátko, vanu nebo sprchový kout a závěsné WC. Podlahu v chodbě, obývacím pokoji s kuchyňským koutem, pokojích a ložnici bude tvořit vinylová podlaha. V zádveří, technické místnosti, koupelně a WC se bude nacházet keramická dlažba. Teplo v domě zajistí tepelné čerpadlo na principu vzduch/voda. Dům bude vybaven teplovodním podlahovým topením. Disponuje také decentrálními rekuperačními jednotkami. Ty zajistí nižší energetickou náročnost a pravidelný příval čistého vzduchu do interiéru.

Obec Domašov v těsné blízkosti čtyř kilometrů od Šternberka v Olomouckém kraji je vyhledávanou rekreační oblastí, kde najdete s celou rodinou klid i spoustu možností vyžití.

Pěšky, na kole, nebo v zimě na běžkách? Z vašeho nového domova můžete vyběhnout či vyjet rovnou ve sportovním a hned po pár krocích budete v obklopení krásnou přírodou. Vaše rodinná dřevostavba do ní bude krásně pasovat a bude ideálním bodem pro výlety třeba na hrad Šternberk, areál hradu Tepenec, pramen Těšíkovské kyselky, Šifrovy skály nebo kopce Nízkého Jeseníku. Cyklostezek se v okolí ani nedopočítáte a jestli zatoužíte po větším městě, v Olomouci budete autem za necelou půlhodinu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right