Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 800 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Irena Ochodek

47 390 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 24-01-017d
Plocha celková 413 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 248 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel, Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 212 m²

Popis nemovitosti

Do třech minut pěší chůze je od domu všechno potřebné, co k životu potřebujete. Tento dům, ve kterém se byt nachází je totiž v centru Senice na Hané. Hned vedle domu jsou velké potraviny, z druhé strany jsou zubaři, praktik, pediatr, masáže, rehabilitace, lékárna, z třetí strany obecní úřad s kulturním domem a ze čtvrté strany přes cestu je kavárna. A díky perfektní občanské vybavenosti tu v obci najdete i všechno ostatní, co Vás napadne.

....A když už Vás Senice omrzí a budete si chtít s přáteli zajít na skleničku v Olomouci, tak Vám ještě po půl jedenácté večer jede přímý vlak domů. No za mě pecka!

?Jsou tu celkem tři byty + zázemí. V přízemí je bezbarierový 2+kk 49m2, v patře je 3+kk 76m2 a 4+kk 88m2. Každý byt má k dispozici jedno garážové stání a jedno nekryté stání.

V současné době už se dokončují vnitřní úpravy a na zahradě u domu se budují garáže a parkovací stání. Z původní stavby zůstaly v podstatě jen obvodové zdi, které byly zpevněny, proběhla injektáž pro zamezení vniku vlhkosti, celý dům je zateplený 20 cm polystyrenem, jsou osazena nová okna s trojskly, opravená a zateplená střecha (vata 30cm). Vevnitř je vše v novotě. Samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpady. Vytápění je zde elektrické infrapanely/podlahové, každý pokoj má svůj vlastní termostat. Z obýváků je potom vždy vyveden nový komín pro krbová kamna. Při předání domu novému majiteli již bude připravený rovnou k nastěhování. Tj hotové koupelny a WC, hotové omítky včetně výmalby, dveře i zárubně, kompletní elektroinstalace včetně osazení vypínačů a zásuvek. Na vás už zůstane jen kuchyňské linky, krbová kamna, podlahová krytina v obytných místnostech. Dále bude na zahradě hotová garáž a dlážděné parkovací stání, oplocená soukromá terasa k přízemnímu bytu a posuvná vrata k vjezdu na zahradu. Ke každému bytu patří podíl společných prostor, včetně sklepa (kolárna) 5m2

Ve fotogalerii najdete aktuální stav (počátek května) i vizualizace možného budoucího stavu pro inspiraci.

Tento dům doporučím i jako investici k pronájmu případně vícegenerační bydlení. Je zde promyšlená koncepce rozdělení bytů, ke kterému patří vždy jedno garážové a jedno nekryté stání pro auta, kvalitní zpracování rekonstrukce, díky perfektní izolaci dosahuje hodnot pasivního domu. Navíc dům stojí v centru obce s kompletní občanskou vybaveností jen kousek od Olomouce.

Určitě zavolejte a domluvíme osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! Ráda Vás tu provedu a ukážu novinky proti inzerci. Každý den tu bude něco nového hotového. V naší nabídce najdete celý bytový dům i všechny 3 byty.

Pozn.: Financování pomůžeme zajistit za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek RK.

K nastěhování: 1.7.2024

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right