Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

43 836 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 131 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 2692
Plocha užitná 319 m²

Popis nemovitosti

BO! Vám přináší exkluzivní nabídku prostorově nadstandardního domu se třemi bytovými jednotkami, který se nachází na klidném místě a přitom s výbornou dopravní dostupností ve Vendryni.
K pohodě přispívá také léta udržovaná zahrada s venkovním posezením.

Dům má dva vstupy a nabízí tři samostatné byty o velikosti 2+kk, 4+1 a podkrovní byt 3+kk. Jednotlivé byty na patrech jsou od sebe odděleny samostatným schodištěm, takže je vhodný nejen pro vícegenerační rodinné bydlení, kdy si každý zajistí dostatek soukromí, ale také je velmi zajímavý jako investice k nájmu či kombinace bydlení s podnikáním. Pro kutily je zde dílna, která navazuje na zděnou garáž a přidanou hodnotou je také zastřešené parkovací stání, které v zimě oceníte.

Dům prošel v letech 2003 - 2006 rozsáhlou rekonstrukcí exteriéru i interiéru. Nově instalované tepelné čerpadlo a fotovoltaika s bateriovým uložištěm je v současné době zvýšených nákladů za energie nepochybně výhodou.

V zahradní části domu se dále nachází budova, která v současné době slouží jako pražírna kávy. V případě zájmu je možné zvlášť odkoupit kompletní technologii na pražení kávy popř. převzít i stálou klientelu. Pražírna generuje pravidelný měsíční výnos. Budovu pražírny lze využít samozřejmě i k jinému komerčnímu účelu.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right